Cauta ..

Returnarea produselor

Returnarea produselor

Formular returnare produse – click aici

Returnare sau schimbare produs

In cazul in care doriti sa schimbati un produs cu alta marime sau cu alt model, va rugam sa specificati acest lucru in campul “Motiv retur” si sa completari cererea de retur pe care o gasiti aici (PDF) pe care o veti pune in colet.

Solicitarile de schimbare al produselor se pot face si la nr de telefon 0786263949.

Schimbarea produselor se va face prin serviciul “Colet la schimb“, costul transportului fiind de 19 lei.

Va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a trimite o cerere de retur.

In cazul in care doriti restituirea sumei si alegeti obtiunea de a trimite noi curierul sa ridice coletul retur, taxa de transport pentru retur (in valoare de 19 lei) va fi retinuta din suma ce trebuie restituita.

Politica de returnare

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul in care doriti sa returnati o comanda integral sau partial, conform legislatiei in vigoare, taxa de transport aferenta returului va fi suportata de catre dumneavoastra. In acest sens, va recomandam sa trimiteti produsele prin intermediul aceleiasi firme de curierat care a efectuat livrarea, la adresa: hainutecatei.ro, Zalau, Str. Avram Iancu, nr. 4, bl. M25, ap.3, Tel +40 786 263 949.

Mentionam ca taxele de transport ocazionate de livrarea produselor catre dumneavoastra nu vor fi restituite, acestea fiind automat transferate firmei de curierat care a operat livrarea.

In cazul in care trimite noi curierul sa ridice coletul, taxa de transport pentru retur in valoare de 19 lei va fi retinuta din suma ce trebuie restituita.

In cazul unei erori de comanda din vina noastra (ex: s-a trimis alt produs, alta marime, alta culoare etc) hainutecatei.ro va suporta taxa de transport atat tur cat si retur.

In cazul in care produsulele primite nu sunt conforme va rugam sa ne informați in termen de 24 de ore de la primirea coletului, sesizarile ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Ce produse pot fi returnate?

Pentru a putea returna un produs, acesta trebuie sa fie în aceeasi stare în care a fost livrat (nefolosit, sa aiba etichetele atasate, ambalajul original și documentele care l-au insotit).

Pot fi returnate produsele care:

  • nu depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;
  • nu au facut obiectul unei comenzi speciale;
  • nu prezinta urme vizibile de purtare sau deteriorare (uzura, miros, etc.);
  • nu fac parte din categoria produselor care prin natura lor, din motive de protectie a sanatatii sau de igiena, nu pot fi returnate (de ex. produse de igiena personala) cu exceptia situatiei in care sunt inca sigilate;

Procedura de returnare

Pentru initierea procedurii de returnare a unui produs, va rugam sa completati formularul de la inceputul acestei pagini.

In termen de maxim 48 ore de la transmiterea notificarii, cumparatorul va fi contactat de catre un reprezentant al siteului hainutecatei.ro care va va oferi un raspuns cu privire la solicitarea inaintata.

Dupa confirmarea faptului ca indepliniti conditiile de retur, va rugam sa expediati coletul prin curierat rapid, fara ramburs, catre hainutecatei.ro, Zalau, Str. Avram Iancu, nr. 4, bl. M25, ap.3, Tel +40 786 263 949 sau trimitem noi curierul.

Dupa receptionarea si verificarea integritatii coletului returnat, vom demara procedurile de returnare a contravalorii produselor.

In cazul in care produsele returnate prezinta modificari fizice, rupturi, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau returnarea acestuia catre dumneavoastra.

Cum se returneaza contravaloarea?

Contravaloarea produselor o veti primi in contul dumneavoastra bancar in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la receptionarea produsului returnat.

Formular returnare produse

X