Cauta ..

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acest site apartine Intreprinderii Individuale Silaghi Silvia.

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea SILAGHI SILVIA II

Continutul site-ului hainutecatei.ro  nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a Silaghi Silvia II.

Silaghi Silvia II nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice natura ale hainutecatei.ro.

Informatiile din formularul de contact sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea pachetelor de servicii comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., nefiind in nici un caz furnizate/vandute unei terte parti. Silaghi Silvia II  nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI HAINUTE CATEI.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL hainutecatei.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI hainutecatei.ro SI VA FACE OBIECTUL UNEI PLANGERI PENALE LA ORGANELE DE POLITIE, IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEASTA.

Orice litigiu aparut intre clienti si Silvia Silaghi II. va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, de pe raza municipiului Zalau.

Silaghi Silvia II. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura website-ului.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate raspunderea.

X